Retour

Wanneer u, om wat voor reden dan ook, ontevreden bent met uw online aankoop, stuur dan de ongebruikte artikelen retour binnen 14 dagen na ontvangst. Aankopen in de officiƫle BREN ORIGINAL webshop (www.brenoriginal.nl) kunnen niet worden geretourneerd of geruild bij andere winkels.

U kunt het artikel retour sturen naar:

BREN ORIGINAL

De Kamp 10

1991 BL Velserbroek

Retour voorwaarde

Alle artikelen worden bij ontvangst gecheckt, de labels mogen niet zijn verwijderd! Artikelen die zichtbaar gedragen, beschadigd of in onacceptabele staat verkeren, worden niet aanvaard. Uw retour wordt dan niet in behandeling genomen en het pakketje geretourneerd. De retourtermijn is 14 dagen na ontvangst. Zal dit later retour worden gestuurd dan zijn wij genoodzaakt het pakket terug te sturen. Bij uitzonderingen dient u contact op te nemen met info@bren.shop.

Ruilen

Mocht u het artikel(en) willen omruilen wordt deze binnen 7 werkdagen omgeruild. Mits het artikel(en) op voorraad is. Zo niet wordt er per email contact met u opgenomen.

Terugbetaling

Na ontvangst van uw retour gaat BREN ORIGINAL uw aanvraag verwerken. BREN ORIGINAL vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten die door BREN ORIGINAL in rekening worden gebracht voor het geretourneerde product. De kosten zullen na ontvangst binnen 14 dagen worden terugbetaald aan de consument. BREN ORIGINAL gebruikt voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retourformulier klik hier

Postpakket

Mocht u het pakket(je) willen versturen. Vul het (bijgevoegde) retourformulier volledig in en stop dit in het retourpakket. Geef dan het pakket af op een postkantoor en zorg voor voldoende frankering. U ontvangt bij betaling een bevestiging dat u het pakket hebt verzonden, inclusief Track & Trace nummer.